De Hollandse 100

Wat is De Hollandse 100?

De Hollandse 100 is een oer-Hollandse winterduatlon: 10 kilometer schaatsen - de bedreigde olympische afstand - gevolgd door 90 km fietsen. Een uniek Nederlands sportevenement!

Voor wie?

Een beetje voor jezelf maar vooral om geld op te halen voor onderzoek naar Lymfklierkanker. Lymph&Co daagt je uit! Je krijgt de kans om de krachten te meten met een heleboel bekende en onbekende sporters.

Waar en wanneer?

De Hollandse 100 vindt plaats op zondag 6 maart 2016. De start en finish zijn bij Flevonice in Biddinghuizen. Eerst worden er 3/4 rondes geschaatst op deze prachtige en unieke buitenbaan. Daarna wissel je de schaatsen voor de fiets en volgt een ronde van 90 kilometer door Flevoland en de Veluwe.

Het evenement is weersafhankelijk en eind februari bepalen de ijsmeesters of het koud en guur genoeg is. Als dat niet het geval is wordt het event verplaatst naar november. 

Power to Lymph&Co

Techniek, doorzettingsvermogen en een flinke dosis ambitie zijn nodig om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. Doe jij mee? Schrijf je nu in en mobiliseer je sportieve vrienden.

Ellen Kuiper

info@lymph-co.com

020-6701947